Θεματικές Εκδηλώσεις

Υποστηρίζουμε τις μοναδικές θεματικές σας εκδηλώσεις!

Μια εκδήλωση δεν θα μπορούσε να είναι πιο ενδιαφέρουσα για τους καλεσμένους της με την επιλογή ενός συγκεκριμένου θέματος στα πλαίσια του οποίου αυτή θα κινείται!

Ένας από τους βασικότερους παράγοντες για να έχουν αυτές οι ιδιαίτερες περιστάσεις επιτυχία δεν είναι άλλος από το menu!

Sense Gourmet, στηριζόμενη στους καταρτισμένους και έμπειρους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται οργανώνει πιάτα πλούσια σε γεύση που σας ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη του κόσμου και προσφέρουν στον ουρανίσκο σας πρωτόγνωρες γεύσεις και γευσιγνωσία που θα αυξήσει τις γευστικές απαιτήσεις των καλεσμένων σας!

Τα φρέσκα και ποιοτικά υλικά αλλά και η ακρίβεια στον τρόπο παρασκευής των γευμάτων δεν απουσιάζει ποτέ από την νοοτροπία της Sense Gourmet και των ανθρώπων της, που φροντίζουν ώστε η θεματική σας εκδήλωση να είναι μοναδική!

Μια… γεύση, για τα θεματικά γεύματα που μπορεί να σας προσφέρει η Sense Gourmet!

kinezikoΜπορούμε να το γευτούμε σε πολλές γωνιές και μικρά καταστήματα της πόλης. Κι όμως! Το αυθεντικό κινέζικο δεν ταυτίζεται με τα συμβατικά πιάτα που θα γευτείτε σε ένα οποιοδήποτε εστιατόριο! Η παρασκευή ενός κινέζικου πιάτου απαιτεί εμπειρία για την απόδοση των σωστών αναλογιών και της ακριβούς γλυκόξινης γεύσης που τα περισσότερα Κινέζικα πιάτα έχουν ως χαρακτηριστικό… Οι Chef της SenseGourmet, έχουν εξειδικευτεί στην Κινέζικη κουζίνα και τα πιάτα τους σας μεταφέρουν στο Πεκίνο και στις εξωτικές μοναδικές γεύσεις που αυτό έχει να αναδείξει!

sushiΗ Ιαπωνική κουζίνα έχει κι αυτή τις ιδιαιτερότητές της! Στηρίζεται στην ακρίβεια, στις ισορροπημένες αναλογίες και στην χρήση ποιοτικών υλικών. Η ακρίβεια αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό της ιαπωνικής κουλτούρας και φυσικά, η κουζίνα δεν εξαιρείται από αυτήν την νοοτροπία! Η SenseGourmet αποδίδει αυτήν την ακρίβεια και προσφέρει για τις εκδηλώσεις σας πιάτα sushi που συναρπάζουν και δίνουν στους καλεσμένους σας μια αυθεντική επαφή με τις ιαπωνικές γεύσεις!

Μια κουζίνα που μας είναι γνωστή και πολλές φορές δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα δάνειά της, αφού αυτά έχουν υιοθετηθεί και παραλλαχθεί από την Ελληνική κουζίνα και τα πιάτα της! Οι έμπειροι chef της Sense Gourmet έχουν εντρυφήσει στην δημιουργία παραδοσιακών Ιταλικών menu και σας φέρνουν σε επαφή με γεύσεις και πιάτα που αναθεωρούν και ανανεώνουν την άποψή σας για το αυθεντική Ιταλική κουζίνα!

Αν θέλετε να χαρίσετε στην θεματική σας εκδήλωση εξωτική χροιά, συνδυασμένη με γεύσεις που συναρπάζουν τότε η Ινδική κουζίνα είναι η ιδανικότερη επιλογή. Τα πιάτα της SenseGourmet σας δίνουν την δυνατότητα να γευτείτε παραδοσιακό Ινδικό φαγητό παρασκευασμένο από τους ειδικευμένους και έμπειρους chef μας.

Φέρνουμε τα παραδοσιακά Ελληνικά πιάτα στις εκδηλώσεις σας και τις ολοκληρώνουμε με την ποιότητα και την αισθητική τους! Στηριζόμαστε στην Ελληνική παράδοση αλλά και σε συνταγές αυθεντικές που φέρνουν την Μεσόγειο αλλά και την ορεινή Ελλάδα, σε γευστικούς συνδυασμούς στο πιάτο σας!

Το κρέας αλλά και οι γευστικές σάλτσες, είναι βασικό χαρακτηριστικό της Αμερικάνικης κουζίνας και μείς το μεταφέρουμε αυτούσιο στα πιάτα που δημιουργούμε για τις εκδηλώσεις σας, δίνοντάς σας μια γεύση για το πώς είναι το φημισμένο Αμερικάνικο BBQ!

Με γεύσεις που συναρπάζουν και υλικά που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και φρεσκάδας, η SenseGourmet σας χαρίζει μια αυθεντική επαφή με την μεξικάνικη κουζίνα και τις ιδιαίτερες γεύσεις που αυτή έχει να αποδώσει!

Comments are closed.